LINEUP ASII # Girls
Jucator 1 | |
Jucator 2 | |
Jucator 3 | |
Jucator 4 | Jucator 5 |
Ban *sNk*aWp^
+4
George94
faNta
Belea
VibeFM | live
8 participanți
Pagina 1 din 1
Ban *sNk*aWp^
Nick: *sNk*aWp^
Data: 17 iunie 2009, ora 11:50 - 12:00
IP: 89.47.136.145
Motiv: wall ( kred ca atat:) )
Dovada (demo): AICI
PS : Dupa ce a vazut ca vorbeam k kraky despre el si cod a dat-o in lama baiatul. Oricum eu zic ca e deajuns
al 2lea demo
Data: 17 iunie 2009, ora 11:50 - 12:00
IP: 89.47.136.145
Motiv: wall ( kred ca atat:) )
Dovada (demo): AICI
PS : Dupa ce a vazut ca vorbeam k kraky despre el si cod a dat-o in lama baiatul. Oricum eu zic ca e deajuns
al 2lea demo
Ultima editare efectuata de catre VibeFM | live in Mier Iun 17, 2009 12:34 pm, editata de 1 ori
VibeFM | live- ♥ FAN ASII ♥
Re: Ban *sNk*aWp^
iam dat eu ban se vede clar ca are wall+aim o tura juca cu cod o tura fara dadea hed prin perete
uitativa la ban listu meu
uitativa la ban listu meu
faNta- ♥ FAN ASII ♥
mersi mult fanta pe india a fost tare. la sfarsitul demoului zice "revin imediat" si intra dupa jumatate de minut si are 5-14 ) pana atunci rula
Fanta baiatu asta spunea ceva de tine! il cunosti nu?
Spunea sa te chemam pe tine,sa ne zici ca e curat!
Si vibe era la fata locului!
Spunea sa te chemam pe tine,sa ne zici ca e curat!
Si vibe era la fata locului!
kraky- ♥ FAN ASII ♥
da .. adevarat.. a zis cv park de fanta... dar nush sigur ce.. cv de genul unde e sau cam asa cv.....
Nu o mai dati in off topic ca inchid subiectul...aici se posteaza doar cererile de ban inclusiv dovezile(demo) si atat...discutiile sunt in alta parte cat de bun e unul sau altul!
ms
PS: si as prefera sa faceti cate un nou topic pt fiecare codat care il prindeti, chiar daca este facut de acelasi player
ms
PS: si as prefera sa faceti cate un nou topic pt fiecare codat care il prindeti, chiar daca este facut de acelasi player
Buzz- ★ Moderator ★
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum