LINEUP ASII # Girls
Jucator 1 | |
Jucator 2 | |
Jucator 3 | |
Jucator 4 | Jucator 5 |
Dc mia dat ban fara nici un rost?
+4
Fiddy'
kraky
faNta
Fyddi vs A!mz0r :P
8 participanți
Pagina 1 din 1
Dc mia dat ban fara nici un rost?
[b]unu unsh cum il chiama katalin[star] mia dat ban fara nici un motiv ofticat cal faceam nici macar nu mia zis ceva nici blind nimik nici demo sa vedeti si mia dat ban plss scoatetimil si mie
Fyddi vs A!mz0r :P- ♥ FAN ASII ♥
Ma baieti !!!!
Ma baieti sunt A!mz0r # si mia dat ban unu care nu prea lam mai vazut pe sv mil scoateti si mie plss??? ati vazutca nam nimik ce naiba plss dati add la id r.ghinea sa vb si io cu adminu ala sa vad dc mia dat ban asa degeaba si daca are macar demo plss Fyddi baga id daca vezi sau sika sau AnaCOndA plss man :lol!: :lol!: :lol!: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :pale: :pale: :pale:
Fyddi vs A!mz0r :P- ♥ FAN ASII ♥
Re: Dc mia dat ban fara nici un rost?
mai kraky...frag imediat ce ii dai blind.....se mia intampla...eu zik sai scoatem banu...nu are "fatza" de codat:|
Fiddy'- ★ V.i.P ★
re
nu are fata de codat ...are spate ... vb urat si cu tupeu nesimtit ....nu ne prea iubim noi 2 da ma fac cateodata ca il ignor
Elodia- ♥ FAN ASII ♥
eu zik k e OK...dar in fine...ban scos.... :!: deci TOPIC CLOSED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fiddy'- ★ V.i.P ★
pt k el nu e moderator aici si se baga si el in seama
p.S>: tiam mai zis vezi k la emisiuni funny trebuieskk mutate cateva topicuri la clipury ...acolo tre sati faci datoria ;)
p.S>: tiam mai zis vezi k la emisiuni funny trebuieskk mutate cateva topicuri la clipury ...acolo tre sati faci datoria ;)
faNta- ♥ FAN ASII ♥
lool frag dupa blindd si || de ce ban || si eu lam prins cu cod...... :bounce:
blonnndu- ♥ FAN ASII ♥
vy[ru$]
pana la urma eo cred ca fiecare dintre noi am jucat cu cod.....asta e adevaru...
vy[ru$]94- ♥ FAN ASII ♥
iauzi la virus recunoaste ca a jucat cu cod ))) LOOL :lol!: :lol!:
blonnndu- ♥ FAN ASII ♥
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum