LINEUP ASII # Girls
Jucator 1 | |
Jucator 2 | |
Jucator 3 | |
Jucator 4 | Jucator 5 |
Abstract Twirl Light
Pagina 1 din 1
Abstract Twirl Light
Creati un nou document de ce marime doriticu background alb! Eu am folosit 400x400px!
Aveti grija, culorile pt background si foreground sa fie alb si negru! Daca nu sunt apasati D!
Aplicati Filter->Render->Clouds!
Aplicati Filter->Pixelate->Mezzotint (Type : Short Strokes)!
Aplicati Filter->Blur->Radial Blur de 2 ori cu setarile din imagine:
Iata rezultatul:
Duplicati layerul! Aplicati layerului nou aparut in urma duplicarii Filter->Distort->Twirl (Angle 120)!
Aplicati layerului original Filter->Distort->Twirl (Angle -180)!
Alegeti ca Blending mode pt layerul duplicat Lighten!
Rezultatul ar trebui sa arate asa:
Cu layerul duplicat selectat mergeti la IMage->Adjustments->Hue/Saturation, aveti grija, casuta colorize sa fie bifata si jucati-va cu setarile! Eu am folosit:
la fel face-ti si cu layerul original! Eu am folosit aceleasi setari ca si la cel duplicat!
Rezultatul final:
Folosind alte setari pt Hue/Saturation putem obtine o serie de astfel de backgrounduri:
Sper ca v-a placut acest tutorial si ca ati invatat ceva nou! Good luck!
Aveti grija, culorile pt background si foreground sa fie alb si negru! Daca nu sunt apasati D!
Aplicati Filter->Render->Clouds!
Aplicati Filter->Pixelate->Mezzotint (Type : Short Strokes)!
Aplicati Filter->Blur->Radial Blur de 2 ori cu setarile din imagine:
Iata rezultatul:
Duplicati layerul! Aplicati layerului nou aparut in urma duplicarii Filter->Distort->Twirl (Angle 120)!
Aplicati layerului original Filter->Distort->Twirl (Angle -180)!
Alegeti ca Blending mode pt layerul duplicat Lighten!
Rezultatul ar trebui sa arate asa:
Cu layerul duplicat selectat mergeti la IMage->Adjustments->Hue/Saturation, aveti grija, casuta colorize sa fie bifata si jucati-va cu setarile! Eu am folosit:
la fel face-ti si cu layerul original! Eu am folosit aceleasi setari ca si la cel duplicat!
Rezultatul final:
Folosind alte setari pt Hue/Saturation putem obtine o serie de astfel de backgrounduri:
Sper ca v-a placut acest tutorial si ca ati invatat ceva nou! Good luck!
faNta- ♥ FAN ASII ♥
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum