LINEUP ASII # Girls
Jucator 1 | |
Jucator 2 | |
Jucator 3 | |
Jucator 4 | Jucator 5 |
Abstract Lens Flare Image
Pagina 1 din 1
Abstract Lens Flare Image
Deschide-ti un nou document de ce marime doriti cu backgroundul negru! Eu am ales 400x300px!
Aplicati Filter->Render->Lens Flare cu setarile din imagine in fiecare colt al backgroundului:
Aplicati Filter->Render->Lens Flare cu setarile din imagine de 2 ori in mijloc:
Rezultatul ar trebui sa arate ca in imaginea urmatoare:
Aplicati Filter->Artistic->Film Grain cu setarile din imagine:
Pana acum ar trebui sa avem ceva de genul:
Duplicati layerul ([color:5c3f="blue"]si de acum cand vom mai duplica layere vom umbla numai la cel duplicat) si selectati ca Blending Mode Linear Burn si apoi aplicati Filter->Blur->Radial Blur cu setarile din imagine:
Rezultatul ar trebui sa arate ca in imagine:
Uniti cele 2 layere! Acum duplicati layerul! Aplicati Filter->Distort->Twirl si jucativa cu setarile pana obtineti ceva ce va place! Eu am folosit Angle 300! Selectati ca Blending Mode - Lighten! Aplicati Filter->Artistic->Plastic Wrap cu setarile din imagine si apoi uniti layerele:
Rezultatul:
Aplicati Image->Adjustments->Hue/Saturation si jucati-va cu setarile pana obtineti ceva ce va place (aveti grija!casuta colorize sa fie bifata)! EU am folosit:
Aplicati Image->Adjustments->Brightness/Contrast si jucati-va cu setarile pana obtineti ceva ce va place! Eu am folosit:
Rezultatul meu:
Eu i-am dat si un crop la partea din mijloc pt ca imi place mai mult fara restul:
Puteti sa va opriti si inainte sa aplicati Hue/Saturation si sa obtineti:
Sper ca v-a placut acest tutorial si ca ati invatat ceva nou! Good luck!
Aplicati Filter->Render->Lens Flare cu setarile din imagine in fiecare colt al backgroundului:
Aplicati Filter->Render->Lens Flare cu setarile din imagine de 2 ori in mijloc:
Rezultatul ar trebui sa arate ca in imaginea urmatoare:
Aplicati Filter->Artistic->Film Grain cu setarile din imagine:
Pana acum ar trebui sa avem ceva de genul:
Duplicati layerul ([color:5c3f="blue"]si de acum cand vom mai duplica layere vom umbla numai la cel duplicat) si selectati ca Blending Mode Linear Burn si apoi aplicati Filter->Blur->Radial Blur cu setarile din imagine:
Rezultatul ar trebui sa arate ca in imagine:
Uniti cele 2 layere! Acum duplicati layerul! Aplicati Filter->Distort->Twirl si jucativa cu setarile pana obtineti ceva ce va place! Eu am folosit Angle 300! Selectati ca Blending Mode - Lighten! Aplicati Filter->Artistic->Plastic Wrap cu setarile din imagine si apoi uniti layerele:
Rezultatul:
Aplicati Image->Adjustments->Hue/Saturation si jucati-va cu setarile pana obtineti ceva ce va place (aveti grija!casuta colorize sa fie bifata)! EU am folosit:
Aplicati Image->Adjustments->Brightness/Contrast si jucati-va cu setarile pana obtineti ceva ce va place! Eu am folosit:
Rezultatul meu:
Eu i-am dat si un crop la partea din mijloc pt ca imi place mai mult fara restul:
Puteti sa va opriti si inainte sa aplicati Hue/Saturation si sa obtineti:
Sper ca v-a placut acest tutorial si ca ati invatat ceva nou! Good luck!
faNta- ♥ FAN ASII ♥
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum